• Moped bokning 2019

Nu är det dags att boka dina tider för mopedkörningen. Du gör alla dina bokningar på elevcentralen.se eller i appen. Du loggar in med dina uppgifter du fått tidigare. Därefter går du på boka. Tiderna ligger fördelade på någon av lärarna. Så hittar du inga tider som passar på tex Joakim så kan du kolla på Jens eller Stefan.

Du ska boka:

1 tid simulator. Välj lärare ”Moped simulator”. Simulatorn finns inne på trafikskola. Gå in i rummet märkt simulator, där finns en lapp med en bruksanvisning hur du gör. Denna tid ska ligga före trafikkörningen.

3 lektioner Trafik-körning. Här ska du boka en enkeltid (60 min) och en dubbeltid (2 lektioner efter varandra). Tips sista timmen kör vi stadstrafik så boka helst inte så att den infaller på 15:50 tiden då det är mycket trafik där) Här använder du våra Skyddskläder och hjälm. Ta med bra kläder att ha under tex underställ, träningsoverall eller liknade. Tänk på att det kan bli riktigt kallt nu på våren.
OBS! All körning måste vara gjort innan du skriver ditt teoriprov.

Det går även att ringa och boka 0911-211185 men det kan vara mycket upptaget om många ringer och bokar så internet funkar bäst.

Teoriprovet kan du boka när du läst hela boken svarat på arbetshäftet, är godkänd på alla frågorna på elevcentralen och har gjort minst 2 slutprov. När det är klart ringer du Kontoret och bokar ditt teoriprov.